esmaspäev, 30. jaanuar 2006

Kotikesed

Kotikesed, millele ma läinud nädalal vihjasin, on peaaegu valmis. Juurdlen, kas lisada vooder või mitte, kotid on tihedad ja seda otseselt ei vaja, kuid voodriga tükkmaad shikim. Tuleb vist siiski õmblusmasin tolmukorrast vabastada ja asi ette võtta.
Kottide sünniloost ka. Vaevlesin ideedekriisis ning heegeldasin suht tuimalt barette, et need hiljem vabaheegeldusega kaunistada. Alustasin kolmanda baretiga, kuid valitud lõngakombinatsioon osutus peakatte jaoks liig jäigaks. Kuna hiljuti nähtud Murochka paelast heegeldet ridikülid mõlkusid veel meeles, murdsin bareti keskelt pooleks ning vaatasin, et kott-mis-kott. Nii ta läks. Lapsed olid parasjagu kordamööda haiged ja õues oli hirmus pakane, mistõttu kümmekond päeva möödus Muumitrollide ja Pokude ettelugemise ning samal ajal kottide heegeldamise tähe all. Kolm kottidest on õite pisikesed...



...kolm vähe suuremad. Praktiline pole neist ükski ;)



4 kommentaari:

  1. mis nüüd enam niii noor, aga aitäh!

    VastaKustuta
  2. Anonüümne31.01.06, 19:50

    väga lahedad kotid. aga ma kohe ei saa küsimata jätta, mida sa kogu selle stuffiga teed? kõike ei jõua ju ära kanda, kas kingid ära või paned kuhugi müüki?

    VastaKustuta
  3. müüki. varem või hiljem. mõned asjad kingin ära. ise kasutan ma omatehtud asju suht vähe.
    ja muide, aimasin ka Su küsimust ette. mõtlesin, et kui otse ei küsitagi, siis omaette mõtleb nii mõnigi, et mida ta küll kogu selle kamaga peale hakkab ;) noh, eks see mul selline kiiks ole, et koguaeg peab miskit käsitööd tegema. ning paraku pole need ülduhul sugugi vajalikud ega praktilised asjad :)

    VastaKustuta
  4. Anonüümne07.02.06, 13:14

    Väga lahedad kotid! Ja praktilisus sõltub minu meelest paljuski suurusest. Mis koti mõõdud on? Kus sa oma kaupa müüd? Kui küsida tohib, mis selline kott ka maksab? Nii palju küsimusi korraga, sorry...

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...