esmaspäev, 30. aprill 2007

Jeanne Roberts

Jeanne Roberts loob ahhetama-panevaid vildipilte. Vägagi realistlikke portreesid, lilli ja muudki. Siin on väike tööprotsessi kirjeldus.

Jeanne Roberts creates the most amazing felt images - very realistic portraits, flowers and more. Here you can see how it is done.

laupäev, 28. aprill 2007

Kaelakee hääl 11

Tegelikult saabusin just köögist, kus leidis aset hirmus fffimoffffopaa. Vahetevahel kipub liigne enesekindlus kimbutama. Olin täiesti veendunud, et suudan ühe kindla pildi järgi ilusa fimo-vorsti nigu niuhti valmis ehitada. Arusaam, et netis meistrite tööde rohke kaemine ei tee must veel head voolijat, saabus täpselt 35 minutit hiljem.

Ja ometigi möödusid noorusaastad Tööjõureservide basseinis selili ujudes ning mitmemeetriselt punaselt loosungilt kuldset sõnumit - "Ainult pingsa töö ja treeninguga saavutame kõrge meisterlikkuse!" - lugedes...

neljapäev, 26. aprill 2007

kolmapäev, 25. aprill 2007

Kaelakee hääl 10 ja paberpärlid

Taas üks paari kuu eest kokkupandud asi. Tunda annavad liigsed netis-nähtu-mõjud. Mitteminulik ja "tootmisse" ei lähe :)
Need roosad on paberist tehtud. Lapsed tegid parasjagu siidipaberiga "kunsti" ja liig palju tükikesi jäi lauale kasutult vedelema. Hetkeemotsiooni ajel mätsisin märjast salvrätist sisu ja liimisin siidipaberiga üle. Tupsutasin sädelust peale. Kuivas see asi muidugi kaua. Aga paber peidab endas rohkelt võimalusi.
Mõned näited:
Wendy Kerr
Arbel Egger
Natasha Fialkov
Newspaper jewelry - aah, seda ma polnd varem näinudki. Ilus-ilus. Tasub läbiuurimist.
Munieca etsy-pood
ja lõpuks mõned kõrvarõngad



I made this necklace awhile ago, using bits and pieces that somehow are always laying around and it's easier to make them into something than to find them decent storage place ;)
Pink beads are made of tissue paper.
Above I listed few links to other people's paper beads and paper bead jewelry.


esmaspäev, 23. aprill 2007

Polymer clay artists guild of etsy.com...

...ehk kõigi maade voolijad, ühinege!
Sellesse ühisbloogi sukeldudes võib leida nii mõndagi põnevat. Näiteks meeldib mulle hirmsasti Dawn'i mosaiik "Wish you were here".
Siit leiab veel grupeeringu liikmete stiilinäiteid.

Polymer clay artists guild of etsy.com unites global group of polymer clay artists who sell their art on etsy.com. But that's not it - here you can read more about them, and take a look at members' work.
I absolutely love Dawn's polymer clay mosaic "Wish you were here" which was a winner of pcagoe's monthly challenge in March.


reede, 20. aprill 2007

Freerformi näitus

FFCrochet meili-listi liikmed on taas üllitanud ühe onlain-näituse. Vedajaks Myra Wood. Mul polnud plaanis osaleda, kuid viimasel hetkel rääkis Myra mu siiski pehmeks ning heegeldasin 4 elementi.
Osavõtjate seas on nii vanu kalu kui ka uustulnukaid. Leidsin omale ühe uue lemmiku - Diane Olsen. Loodetavasti valmib tal peatselt ka koduleht.



There's new freeform crochet exhibition on-line. And we all have to thank Myra Wood for putting it together, she's the best!
Participants come from all over the world, there are newcomers along with well-known names spreading the message of freeform crochet.
Go take a look, it's a feast to the eyes!





neljapäev, 19. aprill 2007

Puhas ilu

Romantikutele - Emma Cassi pitsilised ehted.

Julgetele ja eesrindlikele (ning kärmelt reageerivatele) - Kajaka uhiuued prossid.

teisipäev, 17. aprill 2007

TAST weeks 14 and 15 - bonnet and oyster stitch

Selle austriga oli esiti üks häda ja viletsus. Aga siis võtsin kuulda Freddy vihjet, et Sharoni õpetuses on esimesed pildid peeglis ning midagi hakkas looma. Kui korrektne see piste nüüd tuli, ei oska kosta, aga väljanägemine mulle meeldib. See austrike sobiks hästi ka kudumeid kaunistama, on teine selline armsalt nupjas.
Bonnet'ga raskusi ei tekkinud, tikkisin sellega täis koti teise poole ühe serva. Teine pool tuleb esimesega sarnane - kaks pikisuunas täistikitud serva ning väheke loomingulisem keskkoht.



Here's bonnet and oyster stitch of TAST.
It was difficult to figure out how to make an oyster stitch. And I'm still not sure if I got it right. But I like how it looks, correct or not.
I didn't try bonnet stitch on curves after all, instead worked whole straight section with it on another side of bag.


esmaspäev, 16. aprill 2007

Burcu Büyükünal

Türgi kunstnik Burcu Büyükünal valmistab muuhulgas ka joogikõrtest sõrmuseid.

Turkish jewelry designer Burcu Büyükünal makes among other things also rings out of ordinary drinking straws.

via The carrotbox.

reede, 13. aprill 2007

Kaelakee hääl 9

Juulikuus lumi on maas ehk vanem värk.
Koostiseks fimo ja seemnehelmed.

neljapäev, 12. aprill 2007

TAST week 13 - knotted cretan

TAST weeks 13 and 14. About 1/3 of second bag is stitched.
This time I worked whole section in knotted cretan and added little bit of bonnet stitch to another side of bag. I think I might work a bit more with bonnet stitch to explore it also on curves and will blog about it when I'm done.




kolmapäev, 11. aprill 2007

Cassie Mae Chappell

Cassie Mae Chappell muudab kohvimasina filtrid võluvateks roosideks.
Siin jagab ta lahkelt õpetust kõigile soovijaile.

Cassie Mae Chappell creates gorgeous roses out of coffee filters.
Here's tutorial how to make your own flower.


via polymer clay notes

esmaspäev, 9. aprill 2007

David Cheah

David Cheah art & design.
Sealhulgas ka kaunid siidist käekotid.

Via K-style.

pühapäev, 8. aprill 2007

Korraks vaid...

... või ka mitte. Ei või iial teada, kuidas lood selle netiühendusega parasjagu on. Viimasel ajal on olnud null. Kui sügisel tundsin end lühiajalise katkestuse korral üsna nigelalt, siis praegu pole viga. Kiire kohanemisvõime, khm-khm :)

Piltidel on mõned prossid, milles kasutatud viltimismasinaga valmistet proovilappe. Lähevad kirja kui Kaelakee hääl 6, 7 ja 8.
Tolle teema algatasin ju selleks, et vabaneda oma vanadest voolimismassiplönnidest ja veidigi kahandada kokkukrabatud pärlihunnikut. A läheb nagu ikka. Heegeldet keed poevad sekka ja nüüd kangast ja villast käsitsi õmmeldud.... Elu määrab, eksju. Mulle on hakanud see pisikeste asjade kallal nõelaga nokitsemine väga meeldima. Alles hiljuti nõudis isegi nööbi etteõmblemine kohutavat eneseületamist. Aga nüüd - puhas nauding. Erinevalt pärlimängudest saab seda ka käigult teha, ühe silmaga õmmelda ja teisega pisikest maailmaavastajat turvata.

We've been having problems with internet connection lately and I have no idea if it'll stay alright or not. My blogging may be quite hectic because of it in coming weeks.

Anyway I've been making some small things lately like these fabric corsages. I cut up some old handfelted piece for bases and added bits done on embellisher. Plus little bit of hand stitching and some beads.

While I was off-line Dora Ohrenstein had new issue of Crochet Insider out. And... there is interview with me :)
Thanks to Annette Petavy, whose idea it was.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...