esmaspäev, 26. märts 2012

TAST - running stitch and whipped wheel

Tikin endiselt. 
Tempos püsimisega on probleeme, kuid loobuda ei kavatse. 

Eelpiste. Need punased "leegid". Mis on tegelikult hoopis...?


Plaanisin seda musta projekti võimalikult kaua salajasena hoida. Et näitan jupikese siit ja teise sealt, aga kogu pilti alles päris lõpus. Aga ei tulnud sellest midagi välja :)


Mustal taustal olevat tikandit on vajalike teadmisteta ikka väga keeruline pildistada.

Need siin on ribilised ämblikuvõrgud. Ei leidnud neile paremat kohta, eks saab hiljem mõne muu pistega seda sektsiooni edasi täita.


Ja sellel pildil kogu seni tehtud töö.




esmaspäev, 19. märts 2012

Peapael

Alustades Agu Sihvka moodi päris algusest, siis...



Lapsi on meil päris mitu. Ja ikka juhtub, et neid sünnipäevadele kutsutakse. Eriti sageli juhtub, et neid kutsutakse tüdruklaste pidudele ja see mulle meeldib. Sest siis on kingitegu hea lihtne. Igasugu heegeldatud (ja muud iseteht) kaunisasjad on harilikult kingikotti rännanud. Ja vanim tütar on viimasel aastal ise ohtralt kõrvarõngaid meisterdanud. See selleks.

Siinse peapaela puhul ühendasin meeldiva kasulikuga ja paela kingiks heegeldades tippisin samaaegselt juhendit arvutisse.
Edasi läks muidugi tuttavat rada pidi - juhend olemas, pilte mitte. Tegin siis üheks järgmiseks sünnaks sarnase paela - ja jälle, mida ei jõudnud teha, olid fotod.

Igaljuhul nüüd, mitmeid kuid hiljem, otsisin juhendi välja ja heegeldasin veel ühe paela. Oma tütrele. (Värvivalik oli seekord piiratud, võin kinnitada, et kinkideks tehtud olid kaunimad :))

Sobib igale vanusele, päris suurtest kuni pisimateni välja :)









kolmapäev, 7. märts 2012

Ajast maas - Petite Peach


Selle tillukese virsikukarva kotikese heegeldasin ma umbes-täpselt aasta tagasi. Juhendiks. Ja jäigi üles riputamata. Teadagi - taaskord see koera saba...


Aga nüüd siis parandan asja. Ja ületan saba.

Koti lõngaks on Rowani "Handknit Cotton", 4 mm heegelnõel. Sangadeks ja ääristuseks Steinbach Wolle "Capri" ja 2 mm nõel.

Tikkima pole viimasel nädalal jõudnud. See eest leidsin flickrist ühe uue lemmiku TASTis osaleja - La Bastidane. Tema bloog.


I made this tiny purse about a year ago, wrote a pattern for it and all. But somehow never came around to photograph it.


Well, better late than never :)

It's really a tiny one, just big enough to hold all your necessities (phone, wallet, lipstick etc). So hopefully I won't get sidetracked this time and will have the pattern for this up real soon!



reede, 2. märts 2012

India Flint

Uurimist nädalavahetuseks - India Flint ja tema lummav taimedega värvitud maailm.
Bloog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...