esmaspäev, 18. detsember 2006

Raamat. Ehteraamat

On ilmunud raamat. Ehteraamat. Juhtumisi on kaanel ka minu nimi.
Nüüd peaks tulema see koht, kus silmade särades kaunite sõnadega teost kiidan ja kilkan "ostke-ostke-ostke", a müügimeest must pole ;)
Igaljuhul on raamatuke tehtud südamega ning loodetavasti pakub isetegemisrõõmu ja äratundmist, et põnevaid ehteid saab meisterdada ka täiesti tavalistest vahenditest - villast, lõngast, paberist, kangast, traadist jms. Ning kui juhtumisi satub raamat näppu hämaral videvikutunnil, koldetule või küünlavalguse man, siis võiks peale raamatukese läbilehitsemist silmad sulgeda ja juba omaenese ideedel rahulikult tulvata lasta...

"Ehteraamat" on tegelikult Siire lapsuke. No ütleme siis nii, et mul oli kanda isa roll. (Sellise Harju keskmise oma, kes veedab järeltulijaga päevas nii 34 minutit.) Üheksa kuud tagasi küsis Siire mult, kas ma ühe raamatu tarvis oleks nõus ehteid meisterdama, vastasin jaatavalt. Andsin oma panuse juba kevadel. Edasine oli Siire kanda ja toimetada, nii teine pool ehetest, sõnaline osa, kui kõik muu telgitagune niiditõmbamine. Piltide eest kandis hoolt Hele-Mai Alamaa.
Sirvige, kui teele ette jääb :)

On these pictures you can see brand new estonian handmade jewelry book "Ehteraamat". And I happen to be one of the authors. :)
Book shows different ways (with tutorials) how to make jewelry out of simple materials like wool, string, fabric, paper, wire etc.


5 kommentaari:

  1. Anonüümne18.12.06, 15:16

    Väga vahva raamat. Just laupäeval ostsin selle ja juba tahaks hirmsasti mõnda asja järele proovida;)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne18.12.06, 19:54

    Muidugi ei saanud ma Su blogi leides enne rahu, kui olin ringi tuhlanud ja teada saanud, kes see ometi nõnda ilusaid asju teeb. Välja raalisin;) Ja kui kirjastuse reklaam postasti tuli, Su raamat kenasti sees, tekkis kohe kiusatus. Ilus on! Tõesti ilus!
    Eowyn

    VastaKustuta
  3. tänud õnnitlejatele!
    pärlike - oh, mul on nii hea meel, et sa raamatut vahvaks pead :)
    Eowyn - hehee, no ma nuhkisin ka pisut, peale mõningate kommentaaride lugemist su blogis ;)
    ja rõõm, et raamatut ilusaks pead!

    VastaKustuta
  4. Anonüümne22.12.06, 09:50

    Väga tore raamat, mulle ema kinkis selle jõuluks :) head jõulu sullegi :)

    riinukas

    VastaKustuta
  5. Anonüümne26.12.06, 21:31

    Mann! See on väga armas raamat! Sain selle Jõulukingiks ja olen ütlemata rahul. Viltehted ajavad näpud sügelema ja ideed lendlema ;)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...