reede, 23. märts 2007

Esimesed katsetused

Hoo, tundub, et meile eraldati tükike internetti. Panen kähku kaks esimest katsetust üles. Aii, see viltimismasin on midagi veel enamat kui ma endale ette oskasin kujutada. Nii lihtne, nii kiire, nii palju erinevaid võimalusi.
Nood siin on umbes veerand tunni ja ühe käega tehtud, teisega hoidsin oma pisikest maailma-avastajat põlve peal. Mind on õnnistet keskmisest (eesti mehest) juppmaad pikemate jäsemete ja kaelaga, mistap laps jääb masinast ohutusse kaugusse ning silm seletab piisavalt, et omi näppe nõeltest eemal hoida.
Algatuseks proovisin masina hingeelu tundma õppida ning nõelusin kokku kõikvõimalikke erinevaid materjale - villa, marlit, siidi, erinevaid lõngu, organzapaela, isegi üks suleke jäi näppu. Aga veel lahedam on siidiriide vms õhema kanga täristamine, a sellest järgmine kord.
Samas, netiühendus on katkendlik, seega ei tea, mil taas liinile saan.
I've got myself Janome Xpression needle felting machine. Oh, I love it! I've been drooling over works done with embelliseher for a long time and now finally I can play with it myself. Yess!
These are my very first experiments.


5 kommentaari:

  1. On olemas kiired masinad, mis tööd ladusamaks teevad... ja siis oled sina. Ja ah nii siis juhtub, kui teid kokku lasta ;) Eks nüüd tule ootama jääda, mis nüüd veel edasi juhtub...

    VastaKustuta
  2. Anonüümne24.03.07, 11:12

    No küll on ilus!!! Masin on ikka väärt masin!

    VastaKustuta
  3. You made a good start! It's fun, isn't it. And great for making backgrounds too!

    VastaKustuta
  4. wonderful I think we wil see many more wonderful things from you

    VastaKustuta
  5. Anonüümne02.04.07, 16:59

    igavesti vahva!!!

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...