laupäev, 22. märts 2008

...

ringsNeed siin on esimesed pääsukesed plaanist B. Juhuks kui pealeliimitud fimolatakad ei osutu kuigi kindlaks.
Olen neid eelmise postituse omi veidi kandnud ja tasakesi ka pealseid sõrmuse tooriku küljest lahti murda üritanud, seni on siiski kõik tip-top vastu pidanud.

Uudis on ka. Kuna see on juba mitu päeva vana, siis esmased emotsioonid on tuhmunud. Üks Belle Armoire Jewelry toimetajatest andis märku, et ma võiks paar oma pudinat nende kaastööde konkursile saata. Ajakiri ilmub kord kvartalis ja konkurss on avalik, pmst võib igaüks osaleda. Ikkagi on meelitav selliseid ettepanekuid tegijailt endilt saada. Ja motiveeriv. Suutsin paari õhtuga juba ammu valmisheegeldet jubinad kombineerida hirmus toredateks prossideks, ma olen neist siiani siiralt vaimustuses :)
Eks näis, mis juhtuma hakkab. Igaljuhul kuluvad sellised stimuleerivad välised tõuked mulle marjaks ära. Eriti tore oleks, muidugi, kui ma ka ilma nendeta suudaks väheke avaramalt ja julgemalt mõelda ning tegutseda.

ringringThese are my new experiments with crochet and adjustable rings.
Few years back I used to make felted rings and also combined few times felt with crochet. But I've always wanted to try something with adjustable ring bases.
Here you can see the same bases covered with polymer clay.


2 kommentaari:

  1. Jube nutikad sõrmused. Onju, see on töödeldud heegeldis?
    Ajakirja kaastöö puhul õnnitlused. See on ikka suur tunnustus, kui nii ühendust võetakse.
    Aga muidugi Sa ka sobid sinna oma ideedega. Lahe!

    VastaKustuta
  2. Aitäh, Tiina!

    Jah, need on värvitud-lakitud heegeldised. Sel sõrmusetoorikul oli sobiv auguke keskel, mis kohe kutsus "endast läbi heegeldama" :)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...