esmaspäev, 20. aprill 2009

1000 Artisan Textiles - call for submissions

1000 Artisan Textiles is calling for submissions.
Stragiht from their web page:
"We are seeking submissions for possible publication in 1000 Artisan Textiles, an upcoming book by Sandra Salamony (author of 1000 Jewelry Inspirations) and Gina M. Brown. We are looking for the finest artisan-made examples of quilts, wall hangings, linens, rugs, baskets, wearable art, home accessories, and fashion accessories; incorporating any number of techniques including felting, hand and machine embroidery, appliqué, dyeing and fabric painting, weaving, beading, and all types of surface decoration."


Google Alert juhatas mind sellele teadaandele, kus otsitakse kaastöid 2010 aastal ilmuvasse raamatusse "1000 Artisan textiles".

Ja miks ei võiks meiegi proovida :)

Sarnaseid üleskutseid on netis küll ja veel. Olen varemalt sattunud nt Lark Books omadele ja ka erinevatele ajakirjadele (nt Stampington Press pakub mitmeid võimalusi) võib vabalt kaastöid saata.

Raamatutega varasem isiklik kogemus puudub. Ühele ajakirjale saatsin, kuid tulemuseta. A mis siis sellest?

Olulisim on see, et mingi kindla eesmärgi nimel suudan end piisavalt kokku võtta ja idee ka realiseerida. Lubab mul nö "suuremalt mõelda" kui igapäevane pudi-padi.
Pudi-padi pole halvustavana mõeldud, see on igapäevaseks tegevuseks vägagi rahuldustpakkuv. Aga mõnikord tahaks end veidi enam takka sundida, rohkem pingutada ja vaadata milleks ma üldse võimeline olen :)

2 kommentaari:

  1. Ma vaatan, et sulle on Lark Books tuttav nimi.
    Minuga kuu esimesel päeval ühendus üks seal töötav Kathleen, kes kutsus osalema järgmisel aastal ilmuvas kudumisraamatus. Olin alguses skeptiline, aga nähes, et kirjastus tõesti eksisteerib ning ka tema kinnitas, et tal on tõsi taga, kiskus suu ülespidi küll.

    VastaKustuta
  2. Kenali Jenis Permainan Ayam Bangkok Dari Sumber Terpercaya hanya di video ayam bangkok tarung

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...