kolmapäev, 22. juuli 2009

Karap


Läinud laupäeval toimus Kolga Karap, kus kõige muu vahva sekka ja kõrvale sai ka villa veeretada.
Juhendasime Leina Neimaga vabas õhus viltimise töötuba.



Tore ja meeleolukas oli.
Pakkinud villad-seebid nii üheksa paiku õhtul kokku, ei kiirustanud me sugugi kohe koju kotile, vaid rokkisime rumba ja samba ja L'dorado saatel varajaste hommikutundideni. Nagu korralikele käsitöölistele kombeks, hehee.
Pilte üritusest võib vaadata Argo nagi-galeriist.
(kiire kõrvalepõige spordiajalukku - Argo oli see noormees, kelle nimi kattis nii umbes poole Tööjõureservide ujula fuajees paiknevast rekordite edetabelist, ja meie, 8-aastased uhiuued klubi kasvandikud uurisime toona imetlusega neid tippaegu :))

Kord juba viltimise-tsüklisse sattununa alustasin uut nädalat vanade vilditükkide ning kangaste-helmeste kokkusobitamisega.



Katsetasin ka täiesti uute vildiehetega, a need on esialgu alles testimise faasis. Mulle kohutavalt meeldivad, kuid tuleb veel veidi oodata.



See viimane pross on armas õrnroosa ja õhuline, aga kordamisele ei lähe. Tahaks mingi sarnase seeria küll tekitada, kuid organza asemel võiks miski muu materjal olla...



6 kommentaari:

  1. Paistab et oli tore üritus :)
    Need vildiga prossid on väga mõnusad. Nagu su stiilile kombeks - sellised naturaalse ja orgaanilise hõnguga.

    VastaKustuta
  2. Mulle see viimane roosamannavaht väga meeldib :)
    See meenutab mulle neid valgeid metsiku roosi õisi, mis suve algul õitsevad. Ma ei teagi, mis neil pärisnimi on, Mingi kibuvits äkki...

    VastaKustuta
  3. Need lilleõied on nii kenad!

    VastaKustuta
  4. Väga kaunid prossid! Lihtsad ja samas põneva tekstuuriga.

    Tahaksin aga hoopis üht teist teemat taas päevakorda tõsta - olen jõudnud niikaugele, et on ka minul kindel plaan Etsys pood avada. Ma ei tea, kas tohingi nüüd nii otse kohe küsida, aga kas võtsid end enne poe avamist Eestis ka ettevõtjana arvele? Ma olen küll uurinud siit ja sealt, aga ei saa ikka aru, kas ma ilmtingimata peaksin seda tegema. Kange kiusatus on lihtsalt see poeke teha ja müüma hakata, aga samas on väike hirm, et äkki mul sellisel kujul sellest hiljem miski jama võib tulla...

    VastaKustuta
  5. Nii ilusad- mõnusad lillekesed! Hea kooslus:)
    Ja pross on nii nunnu!

    VastaKustuta
  6. Anonüümne04.08.09, 21:35

    Meie täname kogu oma kollektiiviga Karapi töötoa eest. Käsitööhuvilised lapsed on alati selliste töötubade stammkunded ja on neid nähtud igasuguseid. Täitsa ilma liialdamata oli Karapi oma mõnusaim - sai ette võtta veidi keerulisemaid projekte (lilled), teha niipalju palle kui süda lustis jne. Mõnus õhkkond ja parasjagu rafast.
    Fre
    (millegipärast ei saa nime ilma url-ita panna)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...