pühapäev, 12. juuni 2005

Anna Kosturova

Kanadalanna Anna Kosturova heegeldab päevitusriideid. Edukalt. See tähendab, et tema üllitised figureerivad mitmetes olulistes naisteajakirjades ning nendega varjavad oma strateegilisi piirkondi ka mõned Hollywoodi naistegelased.
Edustoori aga selline, et käinud Anna kord Austraalias päikest võtmas, seljas omatehtud bikiinid. Kõik olla imetlenud ja kiitnud ja igati oma huvi väljendanud. Nii ta neid tootma hakkaski.
Tema kodulehel võib tutvuda saadaval oleva kollektsiooniga. Kiigates pressis ilmunule, näeb lisaks Kosturova loomingule veel mõndagi inspireerivat.
Näiteks märtsikuises Elle'is on lisaks bikiinidele näha ka heegeldet kaelakeed, kingad, ilusad kirjud kootud shortsid ning minu vaieldamatu lemmik - Temperley heegeldatud kleit.

1 kommentaar:

  1. mann, aga kui nüüd seda kotiasja tõsisemalt rääkida - kas sa tellimustöid kah teed? oleks vaja sellist natuke argisemat kotti, kuhu mahuksid mõned mähkmed ja veepudel ja raamat ja .. ja ... (sul ju endalgi lapsed, küll sa tead). aga see vilditud asi oli jube ilus.
    kui viitsid, siis kirjuta mulle kodutriibik@yahoo.com

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...