esmaspäev, 8. mai 2006

Aasta täis

Eile oli sünnipäev. Sellel bloogil siin. Sai täis esimene aastake. Tõtt öelda polnud esimene sissekanne eriti sisukas, teine oli juba väheke informatiivsem.

Asi sai alguse tänu Sharon B inaminuteago bloogile sattumisele. Enne toda leidu polnud ma bloogidega eriti põkkunud, eesti omadest olin korra otsinguga vaid vardamoorile külla juhtunud. Sharoni bloog üldiselt, aga eriti tema arutlused teemadel, kuidas koduseinte vahel tegutsejad saaksid oma töödest-tegemistest maailmale teada anda, sundisid mind ühel nüüd-või-mitte-iialgi-hetkel esimese ettejuhtuva bloogipidamiseteenuse pakkuja poole pöörduma ja nii ta läks.
Kohalik käsitööbloogide maastik on viimase aasta jooksul tundmatuseni muutunud. Aasta eest võis seda teemat puudutavaid kirjutajaid vast ühe käe sõrmedel üles lugeda (kajakas, vardamoor, cairbre, näh, rohkem ei meenugi momendil), aga nüüd, palun väga. Lisaks isetegijate bloogid.
Edu meile!

5 kommentaari:

  1. väga palju õnne Sulle ja Su blogile! Sa oled väga oluline sellel Eesti tihedal käsitöisel blogimaastikul!

    VastaKustuta
  2. Suured tänud, Kajakas!

    VastaKustuta
  3. Anonüümne10.05.06, 16:37

    Palju õnne Sulle ja Blogile ka!
    Mina sain teist mõlemast teada ühe ajakirja kaudu ja sellest peale algas mu tedlikkus käsitööinterneti valdkonnas ja koolitus kestab edasi. Kodusele emale on kogu see teema suureks vahelduseks. Aitäh Sulle!

    VastaKustuta
  4. Käsitöömaasik on viimase aastaga blogiilmas palju muutunud neh. Isegi ekspress mainis ära käsitööblogide listi:).
    Aga Sinu blogi on väga põnev. Sa leiad netiavarustest huvitavaid inimesi üles ning su oma tööd on muidugi ka ütlemata mõnusad ja omapärased.
    Palju õnne!

    VastaKustuta
  5. tänud soojade sõnade eest!
    on mulgi see virtuaalne elu viimasel ajal häbiväärselt soiku jäänud. eks see kevad ja suvi tulevadki vähe vaiksemad.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...