neljapäev, 14. september 2006

12 kotti - Meri

Kotiprojekt on muude oluliste sündmuste tõttu pehmelt öeldes unarusse jäänud. Üritan viga parandada ja tahan siinkohal südamest tänada kõiki osalejaid. Eriti tõstaks esile neid, kes pea iga kuu on jõudnud ja viitsinud osaleda: Aet, Vardamoor, Kajakas, Lapiliisu, Sõps, Mariss ja teised.
5 kuud on veel ees. Kas jaksate ja viitsite veel??
Uued liitujad rõõmustaksid mind väga. Oodatud on kõik käsitööhuvilised, kes sooviksid valmistada etteantud teemast lähtuvalt mõne koti (võib olla nii raha- kui tekikott, selja- või kõhukott, peo- või poekott jne, jne). Säärane kotitegu ergutab veidike loovust, laseb proovida mõnd uut tehnikat või lähenemisviisi. Asjast saab lähemalt lugeda siit ning pilte vaadata siin.

August oli jäetud tegemata tööde tegemiseks ja soov oli suur teha ära juunikuine mereteemaline kott. Nägemus oli täitsa olemas. Aga ei raatsinud kuidagi titekese kõrvalt suurt tööd ette võtta. Mõtlesin siis, et teen sukavarraste hoidja, sellise pika ja saleda, mis oleks ühtlasi ka miniatuurne versioon minu „nägemusest“. Plaan oli heegeldada ja vanutada ja hiljem kaunistada. Hakkasin heegeldama. Poole peal tuli laiskus kallale ja vaatasin, et mobiilikotiks on küll ja asi läks pesumasinasse. Ehtisin paari pärli ja mõne tikkimispistega. Kui nüüd kunagi viitsiks küljele paar aasa õmmelda ja mingi kinnise külge saada, siis võiks selle vajadusel vööle kinnitada, sisuks mobiil, võtmed ja mõned veeringud. Rohkem pilte sellest pisikesest kotikesest siin.



2 kommentaari:

  1. Anonüümne16.09.06, 20:26

    mina katsun ikka jätkuvalt osaleda, septembrikoti mõte on juba olemas, asi on vaid teostamise taga :)
    Loodetavasti on sügisel kõik jälle tubasemad ja usinamad :D

    VastaKustuta
  2. rõõm kuulda! ehk pole sa ainus ;)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...