neljapäev, 8. märts 2007

Katsetused ja vedel fimo

Paar vildika ja templiga täistoksitud ripatsit. Peale tembeldamist värvisin toore voolimismassi hobivärvidega üle, pühkisin liigse värvi maha, niiet õõnsustesse jäi paksem värvikord. Kui värv kuiv, lõikasin noa või mõnel puhul ka kääridega sobivad kujundid välja. Kõpitsesin enne ahju pistmist veel veidi siit-sealt ning peale küpsemist lihvisin mõned kohad liivapaberiga üle.
Pruunil ja rohelisel on keskel ka üks aiataha läinud ajalehepildi-kujutis. Läinud aastal proovisin seda valgele cernitile, nüüd tegin läbipaistvale fimole. Ma arvan, et asi õigustaks end, kui oleks tõesti mingi ilus konkreetne pilt. Ma lõikasin "Visioonist" paar pisikest dekoratiivkõrvitsat ja tulemus jäi suht hägune. Ning läbipaistvale fimole trükitud pilt tumedale põhjale panna oli loomulikult täielik rumalus.
Kõigile ripatsitele panin peale lehe-vorstist (valge ja läbipaistev fimo) lõigatud imeõhukesed liistakad.

Lisan paar linki vedela fimo võimaluste kohta. Oleks ma neid enne uurinud, poleks ülalolevad ripatsid pooltki nii robustsed. Igaljuhul on mind vallanud arusaamine, et mul on seda vedelat värki vaja. Yeah, what else is new...
üldine ülevaade erinevatest kasutusvõimalustest
veel üldist infot
haldjatiibade tegemisjuhend (see pani küll mõtte lendama)
fotolt kujutise jäädvustamine vedelale fimole

4 kommentaari:

  1. Anonüümne08.03.07, 12:12

    Minu võttis sõnatuks - imelised vidinad ju...

    VastaKustuta
  2. Anonüümne08.03.07, 15:24

    Väga vinged vidinad. Ja see vedel fimo on põnev, tellisin ka esimese raksuga seda, aga no nõnda vähe on selles pudelis, et kaalun hoolega, kuhu ja milleks seda kulutada.
    Eowyn

    VastaKustuta
  3. Marianne, everything on your blog is beautiful, I see you are going in lots of new directions. Have been unable to reach you by email, can you please contact me? Dora of Crochet insider

    VastaKustuta
  4. tänud, sõbrad :)

    dora - thanks!
    sent you an e-mail. let me know here if you didn't receive it

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...