teisipäev, 9. oktoober 2007

Etsy.com

Peale Paypali teenuste laienemist Eestis olen veidi lähemalt ka Etsyt nuusutanud. Etsy on isevalmistet asjade müügikoht. Väga pop ja hiiglasuur oma kümnete tuhandete registreeritud müüjatega. Loomulikult pole kõik neist aktiivsed, kuid siiski.
Info hulk etsy foorumites võib algajat ehmatada, kuid suureks abiks on ühe sakslanna "puust ja punaseks" bloog etsy for everyone. Soovitan huvilistel sellega kindlasti tutvuda.

Stiilinäiteks mõned etsy-poed:
ehted
keraamika
padjad
nahk
maalid ja ehted

I listed above some beautiful etsy-shops.
As of september we can receive money in Estonia with paypal I've been playing with possibility to open my own little etsy-store.
And i'm forever grateful to Gila for her blog etsy for everyone which is packed with useful information for beginners and not only.


7 kommentaari:

  1. Oh, ma ootasin PayPali nii kaua, nüüd pole aga aega selle kasutamisega algust teha - tulnuks eeltööd teha!
    Aga noh, hea et ta olemas on, registreerisin end vähemasti ära alustuseks...
    Etsy on muidugi ka võluv koht, oleks ehk hea alternatiiv :) Mitte, et oleks siis külluses seda, mida sinna panna hetkel... Üks häda ajab teist taga ;)

    VastaKustuta
  2. Mõninagse kogemusega Etsylasena võin öelda, et PayPali tulek tegi sealse elu lihtsamaks küll... tuli minugi esimene üle-Atlandi müük peale PayPali saamist.
    Aga kuna kogukond on hiigelsuur, siis nähatval olemiseks peab ise võimlema ja päris korralikult. Ja tänud sulle, mann selle etsy for everyone lingi eest. Seal jagub tarkust mitte ainult algajatele :)

    VastaKustuta
  3. :) Well, that was a surprise... going through my statistics, I suddenly saw a link that I hadn't seen before.

    I am glad you found my blog helpful!

    Kind regards,
    Gila

    VastaKustuta
  4. täitsa nõus sellega, et kui tahta etsy-s midagigi müüa, tuleks asi enne hoolega läbi kaaluda. ei ole nii, et riputad oma viis asja üles ja ootad ostjaid. ma olen arvestanud sellega, et nt esimese kuu jooksul lükkan vähemalt korra päevas miski uue vidina müüki, et siis sedaläbi on tilluke lootus otsinguga veidigi pildil olla. foorumis aktiivne olek paraku ei sobi mu "loomusega", hahaa.
    flickri peale loodan ka natuke.
    aga juba korralike piltide tegemine jne võtab hunniku aega. aga elame-näeme ;)
    kuid seda usun kindlalt, et kuigi etsy on hiigelsuur, on õigete valikute ja korraliku töö tulemusel seal suurem võimalus kliente leida kui üksiküritaja üksiku veebipoe kaudu.

    VastaKustuta
  5. Anonüümne18.10.07, 13:53

    Hooray, please open your etsy store soon, your work is amazing! Looking forward to it (please keep me updated), thanks :) -Love your etsy picks too.

    VastaKustuta
  6. Anonüümne18.10.07, 17:26

    Hey, come to Etsy, it's nice here!
    The Etsy-Wiki is help by Etsy people for Etsy people:
    http://www.etsywiki.com

    And Etsy's help columns are packed with 1st-hand info from the management:
    http://www.etsy.com/faq.php

    100% official and all you ever wanted to know, right from the source (a.k.a. Etsy).

    VastaKustuta
  7. OK cruststation, I'll let you know :)

    yep, I've been reading FAQ's and etsywiki. too much information can be a little overwhelming in the beginning. especially if your are a woman with too many interests and short attention span and three kids and husband and several cats LOL
    But picture is becoming clearer every day :)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...