kolmapäev, 3. oktoober 2007

Kaela

Vaatasin oma suvel tehtud ehted üle ning praakisin suure hunniku välja. Mitte et nad mulle ei meeldiks, aga vähese kogemusega ehtetreilan nagu ma olen, ei oska tihtipeale tehniliste üksikasjadega arvestada. Et kinnitid ei avaneks ega puruneks, ripatsid kaelas ringi ei keerleks jne. Aga ma õpin.

Need kiitis "kriitikute nõukogu" (minu isikus) heaks ja on saadaval 120.- (+ postikulu) eest. heegeldab ätt gmail.com

viiel esimesel pildil olevad on sedapuhku läinud








11 kommentaari:

  1. kas viimasel pildil see heegelpitsijäljend on värviga toonitet? äärmiselt hea näeb välja!
    mu sisetunne väidab juba mõnda aega, et ma peaksin värvi ostma. millist värvi ma peaksin ostma? jajah, ikka savi peale... lihtsalt mingi akrüülvärv?

    VastaKustuta
  2. värviga toonitet, jah. ma olen kasutanud seda, mida kapist leiab ;)
    nii akrüülvärve kui mingeid teisi nn hobivärve. ja mõnikord värvisin enne ahju panekut ja lihvisin hiljem hullumoodi liivapaberiga. ja teinekord värvisin küpsetatud pinnale. ja lihvisin natuke vähem hullumoodi.

    VastaKustuta
  3. Mulle on erit sümpaatsed need sinise ja pruuniga ripatsid. Selles värvikombinatsioonis kohe on miskit...Akvarium ja BG laulsid ka "zoloto na golubõm".:)

    VastaKustuta
  4. eks ole onju, igaühele oma. siinolevaist meeldivad mulle enim roheline ja vanaroosa. ja siis veel see helerohekas roosikesega.

    VastaKustuta
  5. Väga põnev jääb mu meelest see roheline vasekullaga. Mõistatan koguaeg, kuidas see metallne krobe osa sinna vahedesse tekib. Eriti mõjus kuidagi.

    VastaKustuta
  6. tiina - see seal rohelise peal on pronks nn hobivärv. ripatsile on heegelmotiiviga jälg vajutatud ja peale küpsetamist värvitud proksja värviga. peale kuivamist on pealispinda lihvitud, niiet värv jääb aint mustri süvendisse.

    VastaKustuta
  7. Sul on päris autoritehnika kohe. Tänud jagamast.

    VastaKustuta
  8. Tiina - oh seda akrüülvärvidega-tintidega-pulbrite jms mängimist leiab netis palju.
    ainuke, millest võiks kujuneda mu nö äratuntav käekiri, on ehk see, et ma kasutan oma heegeldet motiive mustrite loomisel.

    VastaKustuta
  9. Hästi kaunid! Oled oma ripatsitesse püüdnud sellist "orgaanilist" ilu.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...