neljapäev, 29. november 2007

Liimi, värvi ja lakiga

Olen varemgi heegeldisi PVA-liimiga kõvendanud, värvinud ja lakkinud. Ega siinsedki teab mis uued asjad pole. Alustasin nendega kuskil kevad-suvel. Siis jäid valmisheegeldet jubinad (otse loomulikult) kuskile vedelema. Paar kuud hiljem sattusid silma alla ja kohe ka liimi-värvi-laki alla. Ja "vaid" mõni kuu hiljem riputasin neile keti ja kulinad külge.
Neid poolikuid ja/või pildistamata katsetusi on veel. Ma "toodan" pea alati seeriakaupa, kuhu lainele satun, seal mõnda aega ka hulbin. Crochet pendantMõne kee kokkupanemisega on tehnilisi probleeme. Mulle meeldib asümmeetria ja tahtsin, et üks heegeldet motiiv ei ripuks keti otsa vaid jääks kuskile rangluu kanti. Kuidas seda teostada nii, et ta sealt plehku ei paneks ja dekoltesse ei koliks? Mingit ripatsit raskuseks eriti ei taha...

crocheted pendantCrochet chandelier necklace

7 kommentaari:

  1. Anonüümne30.11.07, 11:30

    Absoluutselt, absoluutselt fantastilised! Eriti see sini-pruun venitatud kalla.
    Freddy.

    VastaKustuta
  2. tänud Freddy!
    mulle meeldib ka seesama :)

    VastaKustuta
  3. hehe, sinu loomismeetod tuleb kuidagi kahtlaselt tuttav ette ;)

    ..aga uskumatult põnevad ja kaunid on need katsetused. Minu lemmikud on seesama venitet objekt ja viimane, mis meenutab lehvikut.

    Suudaks ka heegeldada üle 3 silma, katsetaks isegi ;)

    VastaKustuta
  4. Väga lemmikud tööd ja eriti moodne välimus on nendel pitsistel asjadel. Lemmik on see lehvikusarnane, sealt saab uljalt edasi arendada.

    VastaKustuta
  5. Ma vaatasin ka algul, et see on lehvik :) (mul hakkab mingi lehviku-värk süvenema). Väga vahva idee, teostus ja lõpptulemus! Heegeldused, mida harjunud nägema pehmete asjadena on nüüd tugeva ja antiikse välimusega :P

    Muidu vist heegeldused väga rasked olla ei tohiks? Üks variant assümeetriat saavutada on raskuse asetamine kukla taha ;) (tee kuklatagune kett helmestest või lisa kinnituse pikendusketile pusa helmeid).

    VastaKustuta
  6. Olen ka selle "ja juba mõne kuu pärast"-klubi liige. Motiivikesi, vanutatud kotikesi, pärlikesi ikka koguneb hunnikutesse:)
    Mulle väga meeldib see venitatud kalla, värv ja faktuur (ma olen faktuurifriik) on super!

    VastaKustuta
  7. tänud teile kommenteerimast :)

    mdmb - ma proovin kindlasti seda kuklataguse raskuse asja, aitäh!

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...