teisipäev, 20. november 2007

Mann pole papist poiss

Seoses Etsy-poe avamisega tekkis tungiv vajadus miskise kaela ja õlgadega aluse järele, millel oma salle hõlpsalt demonstreerida. Normaalne ettevõtja oleks kindlasti investeerinud mannekeeni, sellisesse reguleeritavasse. Aga kuna ma olen endiselt vaid lapsepuhkusel viibiv paljulapseline, siis leidsin ühest oma paljudest nurgatagustest suure papitüki ja lõikasin-kleepisin sellest enesele ühe papist poisi. Aga olin sunnitud ta peagi hülgama. Mitte et ta vedelaks oleks löönud või midagi, lihtsalt tal puudus see x-faktor, mis teeb muidu kenast poisist müüva modelli.
Nädalake kogusin hoogu ja ootasin õiget hetke, mil mu õllekõhuke vähem väljaulatuv oleks (see hetk ei saabunudki) ja pühapäeva pärastlõunal teipis härra mu kinni. Täna täitsin ma manni vana padja ja mõne nartsukesega. Kaelaks aga on üks sobiva jämedusega villalooritokk. Esialgu laenasin talle selga oma hilbud, aga plaanin talle paar erinevat kostüümi õmmelda, et ta mind truult teeniks kuni ma inimeseks saan ja korraliku mannekeeni, selle reguleeritava, poest koju toon. Kui saan. Ja kui toon.
Operatsioon oli iseenesest tunduvalt kiirem ja lihtsam kui ma endale ette kujutasin. Õpetustes oli kirjas, et teipida kolm kihti, aga ma lasin panna sõltuvalt kohast 1-2. Kaua sa ikka jaksad kõhtu sees hoida, onju. Vajaminevad kohad teipisin oma käe ja silma järgi üle siis kui mann oli juba täidetud. (Ta pole veel päris valmis, mõnda strateegilist piirkonda tuleb veel täiendada.) Käte ja kaelaaugu ette toppisin papist rõngad.
Homme (millest on märkamatult "täna" saanud) on loodetavasti kena ilm ja viin manni õue jalutuskäigule. Arvatavasti tuleb selleks kasutada harjavarre ja kummiku abi.

10 kommentaari:

  1. Jah, teibitud ja topitud Mann on tõesti ahvatlevam kui papist :)

    VastaKustuta
  2. Ja mina võtan juba aastat kaks hoogu, et endale üks mannekeen teipida. Ja siiani tegemata ;)
    Häbilugu :P
    Mis tuletab mulle meelde, et mul on ..ohooo... sinuga üks ära pooleli. Ma ootan kuu lõpu palgapäeva ära, eks? :)

    VastaKustuta
  3. Elsa - muidugi, muidugi. mul pole kuskile kiiret :)

    VastaKustuta
  4. Jah teibitud mann teeb tõesti papist poisile silmad ette :D Kas sa katsid manni mingi materjaliga? Või on see must teip?

    VastaKustuta
  5. mdm - see must on minu särk. märkasin, et eriti õhuke ei tohi kattematerjal oll, sest siis paistavad teibi kortsud välja. mingi paksem trikotaazh oleks hea. töötan sellel suunal, seni käin ise paljalt ja mann on minu riietega ;)

    VastaKustuta
  6. Oo, aga mann on ju aus! Peaks endale ka nikerdama, kasvõi selleks, et oma härraga veidi süütuid teipimismänge harrastada ;)

    VastaKustuta
  7. oo jaa, Leina! aga siis sa võiksid selle pealaest jalatallani variandi valida. mul oli üks link "minnid-mannid" postituses ;P

    VastaKustuta
  8. Igavesti uhke ju! Olen ka kunagi selle õpetuse otsa komistanud, kuid siiani on asi ainult mõtteks jäänud. Peaks ka vist teipima hakkama.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...