esmaspäev, 9. november 2009

Vanad saapad

Kui daamil on pikkust nii meeter üheksakümmend, siis on suht tõenäoline, et Tuhkatriinu kristallkingakesega pole tal midagi peale hakata. Peale pole hakata ka numbritega 38, 39, 40. Pigem võtaks juba 42. Aga alevikupoes on harilikult seda suurust ja ilma kontsata saabast saada umbes-täpselt üks paar. Kui veab. (Linna saapajahile minekuks olen ma parajalt laisk).
No mul eelmisel aastal vedas, aga sel hooajal lume saabudes tuvastasin, et saabaste ninaotstes on nahka imiteeriv pealiskiht kooruma hakkamas. Noh, uusi käimasid polnud hetkel kuskilt võtta, aga Mardilaat ootas. Koorisin siis ninad ära, ledsin kapist Deco kuldse hobivärvi ning musta ja roosakaspunase akrüülvärvi. Kui korralikku saabast pole, siis olgu parem pisut punk :)



Tõe huvides olgu lisatud, et ega saapaservadel olnud värv kahepäevasele lumelögas sumpamisele vastu pidanud - nüüd on äärtes huvitav "kraklee-effekt" :)
Aga pealt on OK.

Sellest, mis ma Mardilaadal nägin, saab lugeda siit.

15 kommentaari:

  1. Mul on täpselt sama jama samasuurte ja -suguste saabaste leidmisega. Häda on veelgi suurem, kuna üleeile linnast valutavate jalgadega tulles selgus, et olemasolevad, täiesti korralikud saapad on ka liiga väikseks jäänud kuidagi (ma pole varem nendega ilmselt nii pikalt käinud), nii et käimiskõlbmatute saabaste asemele on vaja kiiresti uusi. Kahjuks ei ole aga ka vanu jalaparajaid saapaid mida tuunida. Aga Sinu nostalgis-romantilised punksaapad on küll ääretult kenad.

    VastaKustuta
  2. See saapatuuning on nüüd küll tase:) Ma pole kunagi midagi ei saabaste ega kingadega julgenud ise ette võtta. Just selsamal põhjusel, et kahtlen oma tehtu vastupidavuses.

    VastaKustuta
  3. Ossa kui põnev! Kusjuures mulle tundus, et selline kulunud-kraklee efekt oli tehtud meelega :) Väga kihvtid!

    VastaKustuta
  4. väga lahe! :)
    hakkasin kohe mõtlema, et kas mul on ka selliseid vanu jalatseid, mida ära tuunida ja siis punk ja äge välja näha :)

    VastaKustuta
  5. Ma olen sõnatu, nii lahedad jalavarjud :) Üsna mitu sammu edasi kalossimaalimisest, ikka päris mitu piiika sammu :)

    VastaKustuta
  6. Anonüümne09.11.09, 18:21

    Kui need jube ilusad saapad ikka täiesti ära peaks kuluma, siis üks 1,8 m pikk käsitööfänn jalanumbriga 43 soovitab sulle Viviani külastada;-)(Eriti kui tal jälle ale on, millest ta klubilistele kenasti ka teada annab.) See pole küll päris käsitöö, aga ääretult ilus ja inspireeriv kollektsioon on temalgi:-) Suuruseni 46 muide.
    http://www.vivianvau.ee/index.php/page_id/65

    VastaKustuta
  7. Väga lahedad saapad tulid.
    Guccidmuccid ei saa lähedalegi ;)

    VastaKustuta
  8. Oh, kui ägedad! Väga ilusad "uued" saapad!

    VastaKustuta
  9. Täitsa lõpp kui lahedad! Elagu DIY!

    VastaKustuta
  10. Mulle ka väga meeldivad need kuldkingakesed, iseäranis lillemotiiv.

    VastaKustuta
  11. Armsad ja romantilised! Ma algul väikese pildi pealt vaatasin, et ninad on vildiga kaetud.

    Sa peaksid siia Frankfurti šoppama sõitma! Sakslaste jaoks on 41/42 täiesti normaalne suurus ja vabalt on leida ka 43. Pigem on siin häda "levinud" numbritega. Paistab, et kõiki numbreid tellitakse hooaja alguses sama kogus, ja kui midagi ka otsa saab, siis juurde enam naljalt ei tellita. Nii et minusugustele numberkolmkümmendüheksatele, kes lihtsalt ei suuda veebruaris plätudele ja augustilõõsas karvasaabastele mõelda, jäävad tavaliselt tühjad pihud. :-(

    VastaKustuta
  12. ..... Sest ilu päästab maailma!

    VastaKustuta
  13. Hisver kui ilusad käimad!!!

    VastaKustuta
  14. Anonüümne30.11.09, 16:53

    Väga lahedad saapad:)
    Mul endal on sama mure saabaste leidmisega, sest igat asja ma endale jala otsa ei pane - liiga pirtsakas selles osas.
    Mainisid, et linnast kui sellisest kohast saab saapaid meie suurusele..noo saab, xxking nt, kui rahakott kannatab (seda ta minul ei tee) ning mitmel korral olen pidanud väga paljudest kingapoodidest möödunud nädala jooksul pettunult väljuma - suurim nr, mis saada on, on 41..palju õnne ütleks ainult selle peale:(
    Kiidan veelkorra pealehakkamist ja ilusaid saapaid..;)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...