reede, 16. detsember 2011

Oh, kuusepuu!

Signe postitus tuletas meelde, et meil oli ka siin üks nööbipäev. Niipea kui laps paranemismärke ilmutama hakkas, tuli mullegi eluvaim sisse. Ja meenus üks nähtud puu (pinterestis, of course).


Ei läinud kolme minutitki, kui välja sai otsitud purk nööpe ja pakk nätsu. (Siiski-siiski, näts oli meil sihtotstarbeline, mitte taaskasutatud :)) 



Piirjooned ja tipu panin ise paika, edasi tegutses tirts.

Enamus neist nööpidest on (hetkel veel) "vähe-emotsionaalse" väärtusega. Need õiged (minu) lapsepõlvemälestustest pärit nostalgia-nööbid on ikka veel ema juures karbis.  Sealsamas, kus nad kogu aeg olnud on. 



Pilti on sest puust küll raske teha, sest ruumi ja valgust vähevõitu. Aga mulle meeldib. 
Tippu sai pandud pimedas helendavast fimost tehtud viisnurk. Viisnurga tipus on imetilluke origami süda. Needki jäid silma pinterestis ja küsisin pojalt, kas oskab teha. Oskas küll. Ja paberiga käis eriti kokkuhoidlikult ümber :)






6 kommentaari:

  1. Ooo, kuidas mulle meeldis lapsena nööpidega mängida. Mul oli vanaemal neid kohe ikka hulgim ja siis ajasin neid nööri otsa ja tegin kaelakeesid jne. Aga teie kuusk on äge - ei aja okkaid ega midagi. :)

    VastaKustuta
  2. Võrratu!!!
    Meie kodus läheks ka selline nööbimäng kindlasti hästi peale. Ei tea, kas see värvitud seinalt ilma kahjustusteta maha ka tuleb?

    VastaKustuta
  3. Mainio pienten tilojen kuusi. Tarvitaan vain tyhjää seinätilaa. Jospa vaikka työpaikalle pystyttäsin tuollaisen, kiitos ideasta!

    VastaKustuta
  4. :) aitäh!

    Mari-Liis - me kasutasime valget Faber-Castelli tack-it
    "nätsu" ja pakendil ütleb, et "avoid using on silkscreen. printed or hand stencilled wallpaper or absorbent and loose surfaces". Igaljuhul ma meie valgeks võõbatud seina pärast ei muretse.

    a sa võid ju alul miskil nurgatagusel kohal proovida, kas jätab jälgi või mitte.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...