kolmapäev, 11. jaanuar 2006

Rohkem ridiküle!

Käsitöörindel muutusteta.
See-eest tuli mul üks teine tore mõtteke. ("süüdi" on Kajakas ning Rehepapi "kotivabriku" kommentaar.) Nimelt korraldada üks koostegemine esialgse koondnimega "Kott kuus". Iga kuu valmistab projektis osaleja ühe koti, mistahes tehnikas ning kuitahes suure. (kõlbab kõik alates mobiili-, raha-, kosmeetika-, teatri-, randme-, vöö-, käekotist ning lõpetades kudumistarvikutehoidja, koerajalutuskoti või ratastel kohvriga.)
Mis kottidest pärast saab on igaühe isiklik asi. Kas jätate endale või kingite sõbrale, hoolitsete varakult järgmiste jõulude eest, müüte maha või annetate heategevuseks jne.
Igal kuul valminud ridikülide pildid riputame väljanäitusele. Galerii asukoht esialgu lahtine, sellega on ka veel aega. Hakkaks pihta veebruaris. Igal kuul olgu ka oma teema. Esimeseks pakun vaimuvaeselt "Küünlakuu". Edaspidi võtan arvesse ka Teie esitet pakkumisi.
Tagasiside on oodatud, kuid nimesid kirja panema ei pea. Naasen kindlasti teema juurde enne veebruari algust.
Seniks vaatamiseks mõned sarnased ettevõtmised:
Loobylu korraldet "Month of softies"
"Illustration Friday"
"Year of Jewelry" galerii (vasakult leiab ka ülejäänud nädalad)

33 kommentaari:

  1. väga kihvt, olen väga poolt :) Osalen kindlasti

    VastaKustuta
  2. ahjaa, ja galeriiks pakun kindlasti flickri.

    VastaKustuta
  3. ma ka pooldan flickrit. soovi korral võib seal näidata töö edenemist ning ka kommenteerida. Kui kellelegi peaks flickr ülejõu käivaks osutuma võin valmistöödele eraldi galerii orgunnida...

    VastaKustuta
  4. Vahva! Kaalun tõõõõsiselt osalemist ;)

    VastaKustuta
  5. kindlasti osale Elsa! kibekiiretel aegadel võib ju mobiilikotikese või tengelpungaga piirduda :)

    VastaKustuta
  6. Anonüümne12.01.06, 00:05

    Jumalast lahe mõtteke. Ma pole küll "klubis" varem osalenud, s.t. pilte üles riputanud ja muud värki, aga ega see jube raske ei tohiks olla, kui atribuutika olemas ja mis peamine- poolik töö nurub valmis tegemist.

    VastaKustuta
  7. Anonüümne12.01.06, 00:59

    Võiks ka osaleda.. seda enam, et üks lõngahoidmiskott ja kaks moblakotti on hiljuti valminud. Aga piltide ülespanek praktiliselt puudub (digikat ei ole), nii et jään pealtvaatajaks.. ja huviga ootama.

    VastaKustuta
  8. Täitsa lahe. Ehk see innustab mind lõppude lõpuks vajaminevad/valmismõeldud kotid valmis tegema.

    VastaKustuta
  9. krit - ära digika puudumise tõttu küll pealtvaatajaks jää! korra kuus võib ju keegi teine Su eest selle klõpsu ära teha või Sulle aparaati laenata.

    VastaKustuta
  10. Ma ka kaalun ja mõtlen, aga äkki teeks teemad kuidagi ette planeerides, Näiteks teemaks midagi kevadest?

    VastaKustuta
  11. Jutupaun - aga kui Sa nüüd hoolikalt mõtled, siis viimasel ajal on märts meil ikka talv-mis-talv, eelmisel aastal koguni kõige külmem kuu, kevademärke hakkab ilmnema heal juhul aprilli teises pooles ;)
    Olgu seega veebruari teema siiski "küünlakuu", mis pole ju teps mitte nii piiratud kui esmapilgul võib tunduda. mõned kohe pähetulevad märksõnad: lumi-lumehelbed-raagus puud-jää-hõbe-sädelev; vastlapäev-liusõit-kuklid-hernesupp-vurr; vabariigi sünnipäev-sinimustvalge-pikk hermann-pingviinide paraad; Rio karneval-Mardi Gras; küünlad-leek-soojus-kollane-oranzh jne. väga laialt võib teemat arendada :)
    aga märtsikuuks on igasugused pakkumised oodatud ning need ei pea sugugi aasta-ajaga seotud olema.

    VastaKustuta
  12. minu meelest on küünlakuu väga hea teema, ja tõepoolest lai mis lai :)
    Kihvt on just see, et antud üritus aitab nö raamidest välja, läbi teema suudab hoopis erinevaid nüansse leida, kasutada...

    VastaKustuta
  13. Oeh, vahva ettevõtmine :) Kibelen ka osalema, aga vist ei julge seda teha, sest teps mitte ei saa lubada, et iga kuu selleks aega on :(

    VastaKustuta
  14. Anonüümne12.01.06, 16:03

    Tahaksin kaasneva teemana kõigile meenutada, et meid jälgivad pidevalt ka väikeste printsesside uurivad silmad. Midagi võiks ju ka neile luua (hea väike formaat, võimaldab palju romantikat, rõõmasaid värve jne.)

    VastaKustuta
  15. anniki - igakuine osavõtt pole sugugi kohustuslik :)

    õige, Tiina! ning muide ühel kuul võiksi olla eraldi "printsessi"-teema, tõlgendagu seda igaüks kuda soovib. samuti reserveeriks 1 kuu teemale "vanast uus".

    ning kajakas - Sa oled asjast niii õigesti aru saanud (raamidest väljumine jne), ma kohe armastan Sind :)))

    VastaKustuta
  16. Anonüümne12.01.06, 21:40

    Olen ka nõus, et emakest Maad tuleks hoida kasvõi sellega,et piirata omaenda tahtmisi ja ilma hingeta pole ka üldse mõtet ühtegi asja luua. Teisalt olen mina kodune ema, kes teeb asju ise, et neid mitte poest osta ja samas ikka ka elust ja ilust rõõmu tunda. Midagi ise teha on ju ka nauding, kas pole nii? Kusjuures vajaminevat materjali kogun suuresti omast majapidamisest (käsitööinimesel lihtsalt koguneb seda) ja kaltsukatest.

    VastaKustuta
  17. Tahan ka, tahan ka! Iseasi, kuidas ajaga on. Aga ma mõtlen selle peale.

    VastaKustuta
  18. Ma pean vist ikka ka osalema... Veebruari koti idee juba ka olemas :) Teeks järsku oma blogi selle ürituse jaoks, siis saaks ju ka koti kohta kommentaare kirjutada? Või saab seda ka flickris teha?

    VastaKustuta
  19. Cairbre - saab küll flickris kommenteerida, a blog pole ka paha mõte, eriti kui seda mitmekeelselt pidada (vihjan Sinu soome ja Elsa inglise keelele ;))

    VastaKustuta
  20. Anonüümne13.01.06, 13:55

    See mõte meeldib mulle!!! Aga mul pole samuti digikat ja pilte pole ma netti kunagi üles pannud, it on minu jaoks tume maa :(. Samas on hetkel päris mitu kotti pooleli, mis vajaks lõpetamist...

    VastaKustuta
  21. Blogspotis saab ju teha ühiseid bloge, niiet ühel blogil on kasvõi kolmkümmend kirjutajat. Ma arvan et kui omal digikat (või tavalist fotokat + skännerit) pole siis saab ju kotte pildistada nendes kohtumistes mis Tallinnas ja Tartus toimuvad?

    VastaKustuta
  22. Ei.noh.einoh, muidugi ma ju osalen :P Ma lihtsalt püüan endale vahepeal meelde tuletada, et vahel võib ei ka öelda. Või vähemasti kaaluda :) Kotte võib ikka vaja minna, mul on neid pidevalt puudu. Midagi vahvat ja reipat kuluks ära küll. Pealegi on märts-aprill tulemas sünnipäevad ka mu õel ja emal :) Noh ja Secret Pal on mul ju kaaaaa! :)
    Ühisblog oleks kindlasti ka vahva tekitada. Samas pole mul ka Flickri vastu midagi. Emba kumba enamik soosib :)

    VastaKustuta
  23. Nicole - kindlasti on Sul ka palju sõpru, kes tahaksid sama vahvaid kotte kui Sul ;)
    samuti võib teha ju miskeid erilisi kotte. nt huulepulgale kott-kaelakee või väikeses sõrmes kantav sõrmekott peenest pitsist jne. selliseid Sul ju veel pole :P

    VastaKustuta
  24. Anonüümne13.01.06, 22:36

    Tekitate minuski isu niimoodi veel..

    VastaKustuta
  25. mina arvan siiski, et blog selleks ettevõtmiseks ei sobi kuna pilte tahavad üles laadida ehk paljud ja ehk ainult ühe või paar korda. see flicki pool'i süsteem on väga ok ja seal saab kommida ja uurida küll.

    VastaKustuta
  26. kaalusin samuti mõlemaid variante ning olen Kajakaga ühel meelel. Flickriga on vähem sehkendamist ja saab lihtsamini ülevaate kõigi tegemistest.

    VastaKustuta
  27. Ohjah, ja kui keegi arvab et tal kotte vaja pole, siis neid saab ju heategevuseks kuskile müüki anda. Nicole võtab need kenasti enda kätte kasvõi talviseks müügiks loomade varjupaiga heaks, onju? ;)

    VastaKustuta
  28. No kui Flickris saab kommenteerida siis miks ka mitte. Mul juba käed sügelevad :)

    VastaKustuta
  29. Nädalavahetusel tulid mul pähe tulevikuks sellised teemad: "vikerkaar", märtsiks näiteks "sula" või siis hoopis midagi täitsa ebamäärast nagu "unistus".

    Maret, kel tegelikult ideedega alati kehvad lood, aga püüab ja püüab :P

    VastaKustuta
  30. tegin flickrisse meile kohakese ka: www.flickr.com/groups/12bags
    võite julgelt siseneda!
    ja kriban arvutikaugematele inimestele "puust ja punaseks" registreerimise õpetust, nii igaks juhuks. täna-homme panen selleteemalise nupukese üles. (yahoos reganud saavad flickrisse sisse oma kasutajanime ja salasõnaga).

    VastaKustuta
  31. koopaorav - väga hea! ebamäärased teemad on väga head, jääb lai tõlgendamisvõimalus. ma korra mõtlesin isegi mingitele üldtuntud filmipealkirjadele ( nt tuulest viidud), kus võimalik lähtuda filmi sisust või fraasist enesest. tulevikus võiksid olla sellised teemad, mida lihtne inglishisse panna (küünlakuuga veidi keerulisem), kui üritus toimib võime ka rahvusvahelisi sõpru osalema kutsuda...

    VastaKustuta
  32. Ingin Mendapatkan Penghasilan Dari BOLAVITA Situs Game Online Terpercaya No.1 Di Asia (indonesia). Sangat Gampang gan, Awal Anda Cukup Menyediakan Data Untuk REGISTER DI Agen BOLAVITA, Setelah itu Guys Dapat Memasarkan Product kami di Berbagai Sosial Media dengan ID Referensi dari Anda, Apabila Ada yang Ingin Mendaftar, Maka otomatis Masuk Ke Referral Anda, mungkin Kurang Paham Ya gan, Mari Berkunjung & Chat CS kami di BBM: D1A1E6DF/ Wa: 081377055002/ Line: cs_bolavita, DI tunggu ya Guys ^_^

    VastaKustuta
  33. daftar segera di bandar ayam bangkok terpercaya

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...