laupäev, 17. september 2005

Month of softies

Selleks sissekandeks andis tõuke Liia bloogis nähtud vahva pärdik.
Olen ennegi erinevates käsitööbloogides ringi vaadates sattunud "Month of softies" tegelastele. Tegu ühe mõnusa koostegemisega, mida veab Claire Loobylu'st. Valmistatakse mänguasju-kaltsunukke. Igal kuul teatab ta oma bloogis ühe teema ning kõik, kes iganes soovivad, ükskõik mäherdusest maailmanurgast, võivad osaleda.
Osalemistingimused siin.

Projekt sai alguse juba läinud aasta sügisel ning kuni 2005.a juunini rippusid pildid Loobylu galeriis. Alates juulist tuleb osalejatel ühineda flickriga (mis on väga lihtne ja mugav) ning tööde galerii asub seal.
Augustikuised shedöövrid teemal "The wild west".
Septembrikuu teemaks on "Personal challenge".

Igaljuhul, kellele meeldib nokitseda ja kes käsitööga niigi tegeleb, soovitan soojalt mõne säärase projektiga ühineda. Esiteks mõjub see mõnusalt distsiplineerivalt, üksinda tegutsedes võib juhtuda, et alustatu jääb kuskile nurka vedelema või venib selle valmissaamine hirmus kaua. Samuti on see heaks võimaluseks õppida midagi uut, pelgalt teiste loodu nägemine soodustab fantaasialendu ning ärgitab katestama uute tehnikate-võtetega. Ning vähetähtis pole ka teiste tegijate poolt tulev õlalepatsutamine ja kiitus. Ühesõnaga, soovitan proovida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...