neljapäev, 13. oktoober 2011

Paberlinnud - Mobile


Nagu eelnevas postituses mainitud on me elamises märkimisväärselt palju volditud tegelasi. Juba ammu oli soov paberlinnud tuppa lendama panna.
Teatavasti on mõtteid-ideid-soove-tahtmisi alati kordades enam kui teoks tehtut. Mõni mõte ootab kuid ja isegi aastaid, enne kui teoks saab. Teine ei saa siis ka.


Lindudel vedas :)

Pisipoiss sai äsja 3-kuuseks. Ja see oli piisavaks motivatsiooniks, et võtta neli lindu, mõned heegeldet lilled, üks valgeks värvitud puupulk, veidi tamiili ja teha neist väike värviline pilgupüüdja.




As I mentioned in my earlier post our 8 yo son is big fan of paper folding. 
I've been meaning to make a mobile out of his paper-birds for ages. But as usual there are way too many ideas in my head and most of them never materialize.

This idea did materialize. 


Our baby just turned 3-months old few days back and I made this colorful mobile out of 4 paper birds, few tiny crochet flowers and one painted wood stick. I love the fact that it contains his brother's and sister's work - one made all the birds and the other painted the stick :)



4 kommentaari:

  1. Appi, kui lahe! Mul hakkas äkitsi nii kahju kõigist neist lastest, kes hingetuid ja ilgelt röökivaid plastjunne peavad passima päevade kaupa...

    VastaKustuta
  2. no maitea, meie oma passib tegelikult plastjunne ka väga hea meelega :P

    aga muidugi on hiigla tore ja armas, kui suuremad õed-vennad oma käe ja hingega pisikesele (ja teineteisele) midagi teevad

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...