neljapäev, 25. mai 2006

Saturday night fever

12 koti maikuu teemaks on "Saturday night fever". Ei saa mainimata jätta, et teema pakkusin välja täiesti omakasupüüdlikult, sest idee oli juba ammu olemas. Selle juured ulatuvad läinud sajandi viimase kümnendi algusaastatesse, mil ma ajasin aeg-ajalt selga roosa miniseeliku ning sattusin laupäevaõhtuti sellistesse kahtlase väärtusega kohtadesse nigu nt Sunset Club. Ja siiani on meeles, kuidas tibid tantsima minnes oma ridikülid däänsfloorile asetasid ning ise nende ümber tantsu lõid. Häiris. Väga.
Aastaid hiljem, mil ma taas üle pika aja heegeldama hakkasin (nii 6 aastat tagasi), tuli see mulle meelde ning ma tegin prooviks paar (suhteliselt õnnetut) kaelaskantavat huulepulga- ja ripsmetushikotikest.
Nüüd aga tegin laupäevaõhtuse palaviku tarvis terve kaelaskantava meigikoti. Suurim sahtel mahutab krediitkaarte või pisikest mobiili, pikk pulk on ripsmetushi või huuleläike jaoks, pisikestesse silindritesse mahuvad huulepulgad või raharullid (või nt OB teatud kuufaasis;)) ning kandilisse kotikesse puuder või silmavärv.
Kogu kupatus on heegeldatud ning pärlitega kaunistatud.

11 kommentaari:

  1. Ahaa, aga pisividinate tarvis on ehk isegi mõistlik midagi randmekaunistuse taolist teha. Ma mõtlen et kui kogu see kraam kaela riputada, siis hoogsama tantsuloo ajal võib tülikalt rappuma hakata. Telefon telefoniks, aga huulepulgad ja peenrahad saab küll randme ümber ära mahutada... see mõte mulle täitsa meeldib ;)

    VastaKustuta
  2. ja veel on hästi armsad muarust need eelmise sajandi alguse heegeldet sõrmekotikesed. et siis väikesesse sõrme sõrmus, mille küljes tilpneb pisike pitskotike. no sinna muidugi midagi väga rasket ei paneks... neid ma mõtlesin ka kunagi "toota", nt pangakaardi tarvis suveõhtustel jalutuskäikudel mõnes kuurordis :)

    VastaKustuta
  3. Anonüümne25.05.06, 19:04

    abikene, kui mm..omapärane ja fun asi! ma kogu aeg unistan, et võiks kah omale miskise väljaskäimise kotikese teha ja idee on ka olemas, aga testanud pole. Ausaltöeldes tahaks näha inimeste nägusid, kui ööklubisse sellise konstruktsiooniga sisse astud :P

    VastaKustuta
  4. Imevahva kott, tõesti! Minul tegemisel kah klubikott, küll vööle panemiseks :D
    Super idee ja supersuper teostus!

    VastaKustuta
  5. tõde on muidugi selles, et ma pole viimasel viiel aastal kordagi ööklubisse sattunud ja kardan, et järgneva viie aasta jooksul ei satu ka. samuti on juba aastaid mu ainsaks "relvaks" ripsmetush, seega selle kotikese praktiline väärtus on üsna nullilähedane. aga idee vajas teostamist, onju ;)

    VastaKustuta
  6. Lahe! Selline teistmoodi asi:) Huvitav, kuidas need kotiotsijad neid kotikesi läbi otsiksid? Nad vist ei tuleks selle pealegi, et need on kotikesed. Nii et võid salaviina ja relvi ja ei tea mida kõike sisse viia :DDDD Ma pole ka viis aastat klubis käinud, aga kui viimati käisin, siis otsiti küll kotte läbi :)

    VastaKustuta
  7. Anonüümne03.06.06, 02:25

    Discovered your blog through Tuula, wonderful things! Keep at it!

    VastaKustuta
  8. Anonüümne15.07.06, 12:19

    This is very interesting, beautifully crocheted.

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...