reede, 24. aprill 2009

Edicy.com

Edicy. Igaüks saab luua veebilehe.

Ja nii ongi. Lihtne, selge, võimalik valida erinevate kujunduste vahel, hõlpsalt lisatavad keeled jne jne. Natuke süvenemist ja hiirega sebimist ning täiesti tavaline ja tubli käsitööline saab endale ise täiesti korraliku ja toimiva kodulehe luua.
KKK-st võib abi olla.

Ma olen vai-mus-tu-ses.
Ja juba loon.

Edicy. Everyone can create a website.
From their homepage:
"Edicy was created in order to provide businesses and individuals a straightforward service that they could use to create professionally designed websites quickly without any technical knowledge.
All the tools are available online with no additional software required, just pick one of our beautifully made designs, enter your text, add your images and then publish your site to your own custom web address, it’s that simple."


8 kommentaari:

  1. minul juba on ja ka täiega kiidan :D

    VastaKustuta
  2. edicy kasuks räägib, et tegu oneestlaste arendusega. Samuti http://www.onepagefree.com/index.php ja http://www.sauropol.com/home. Viimane on küll kahjuks kogu täiega inglise keelne, aga üsna võimekas.
    Olen palju vabu vahendeid proovinud (tuleb teisi nagu seeni pealesooja sügisvihma).Mu isiklikke lemmikute hulka kuulub hoopis inglise keelne http://www.weebly.com/ sest see võimaldab lehe valmis teha, alla laadida ja vajadusel teise serverisse paigutada või arhiivina hoida.

    VastaKustuta
  3. näita välja, Viki :)

    Egater - tänud info eest!

    yep, põhiplussiks ongi, et on "omade" oma ja keeleprobleem jääb ära.

    tegelt olen ma nii "maalt ja obesega", et ega ma teisi variante varem kunagi ei uurinud :)
    see tuli kuidagi ise koju kätte ja ma kohe vaimustusin.

    (a ma lähen vaatan nüüd kohe teisi ka)

    VastaKustuta
  4. Egater, edicys saab ka valmis lehte alla laadida :) Küll on see aga ainult tasulistele klientidele kättesaadav.

    VastaKustuta
  5. ...ma kaaa vähehaaval loon...meeldib kaa see eestikeelne värk...ja PS!Saan maakeeles küsida-pärida jne...ja nad super viisakad ja abivalmid poisid!
    EDU SULLE LEHE TEGEMISEL!

    VastaKustuta
  6. Vabandust, lugupeetavad, ei taha küll rõõmu keelata, aga... hakkasin hiljuti lasteaiale käepäraste vahenditega kodulehte looma. Soovitati sama teenusepakkujat. Et omad ja eestikeelne jne. Natuke kodutööd teinuna avastasin et firma on Maksehäirete Registris olemas (number täitsa korralik), Majandustegevuse Registrist ei leidnud (vastupidi peaks ju korralike äride puhul asjad olema!!). EE artikkel http://www.ekspress.ee/2008/10/16/ari/4853-noorte-it-geeniuste--rapane-tyli tegi mind tähelepanelikuks ja kohtulahendite registrist ma ei leidnud, et see saaga oleks lõpplahenduse saanud (äkki ei otsinud ka piisavalt hästi). Samas olid firma kontaktide jms kohta Krediidiinfo lehel väga puudulikud andmed.

    Vot ei julgenud sellele teenusepakkujale panustada, sest kui teed suure töö ära ja asjale hinge sisse puhud ning ühel heal päeval otsustab seltskond hoopis pillid kotti panna, siis oleks kurbus suur. Tasuta kasutajate ees ei ole ju kohustust kui sellist ega midagist...

    Kui see nüüd pikemas perspektiivis toimima jääb ja vastupidiselt minusugusele paduskeptikule teil kõik kenasti kulgeb, siis... lahe! A ma igaks juhuks ikkagi hoiatan (eesti filmad ja igasugused pakkujad klõbistan igaks juhuks alati internetist läbi. Niipalju ju kuuldud, kuidas lohkutõmbamine nagu muuseas käib)

    Ise kolmat aastat freewebsi kasutaja ja ei kurda. Olgugi, et võõras keeles, aga täitsa loogiline ja hää

    Rees

    VastaKustuta
  7. Kulla Rees jutt jummala asjalik, samas mu mees kohe alguses arvas, et sellega ei tohiks midagi juhtuda , sest see on samade skype loojate tehtud ja kui juhtubgi siis leidub asjale ostja ja edasi puhuja ;)
    No loodame parimat :)
    Aga sulle Marianne
    http://vikimeisterdab.edicypages.com/et/

    VastaKustuta
  8. Tere!

    Tänud kiituse eest! Ja heegelduste kodukas on ka väga ilus. Veebipoe arendus peaks ka meil endal varsti valmis saama, siis saad seda ka oma kodukal kasutada kui tahtmist peaks olema.

    Mis puutub Edicyga seotud muredesse, siis kuigi ma ise olen Edicy juures nii uus, et isegi pilti veel kodukal ei ole, siis Tõnu ja co on veebilehendusega tegelenud juba üle kümne aasta. Ehk pille kotti panna pole lähiajal plaanis. Registris, tõesti, olime kirjas, aga seal olev number ka praegu raskele ajale vaatamata vähene. Nii et julgust Edicy.com kodukal mässamisega.

    Kajar
    Edicy turundus-see-või-teine

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...