kolmapäev, 13. detsember 2006

Jõulud juu

Ei ole ma mingi suurem asi kodukaunistaja, kuid lastele sai ükspäev veidi jõulueelset meisterdamist pakutud. Algatuseks keerasime minu noorusaja mälestisi ehk siis hunnitut veinipudelikorgihunnikut läikivasse paberisse ja Liisa lipsutas need atlasspaeltega ära ka. Edasine tegevuskava esialgu puudub, aga tegemisrõõmu oli lastel küll. (Oleks minu olemine, siis ma jätaks nood korgid päris alasti ja riputaks miski kena paelaga terve kuuse vaid neid täis. Kuuseks oleks ka pigem mingid raagus oksad vms. Aga on lapsed ja seega ka nende tegemised.)
Tundub, et tänase aasta teemaks on "kirju jõul". Sest heegeldet köögikardinale said külge ühest untsprojektist lõigatud kirevad vildisüdamed. Ja kuusk tuleb ka arvatavasti meeletult kirju, kuna vanaema lubas lapselastele tuua oma nõukaajast pärit kuuseehted. Noh, lisaks eri värvi ja kuju ja kaunistustega ümmargustele kuulidele ka kõik need käbid ja misiganes seal veel olid. Ja kuldne kard on samuti laste lemmik. Oo õud, oleks ma mõne aasta eest arvand, a nüüd vaid muhelen vaikselt.

Mõned meisterdamisideed:
*kangast kuusepuuriputis
*pehmed kangast puukesed
*lõngatutid on eriti kasulikud kaunistusteks, sest pärast jõulu saab need sallile kinnitada ning moodne olla.
*vildist ja tikandiga riputised
*heegeldet lumehelbed. (kaardile või akna ette? minu puhul mitte. kaela? kõrva? küll. eriti nr 3 ja 4)
*fotost kuuseehted
Lisaks üks köögine kingi-idee.

I listed above some tutorials for christmas decorations.
And the picture shows tiny bit of my kitchen :)


1 kommentaar:

  1. Anonüümne14.12.06, 14:57

    Jah, sama meil - kui stiilset jõulupuud ma ka ei tahaks, laste rõõmuks tuleb ikka teha selline nagu neile meeldib. Nende pärast saab see puu meie kodus ju üldse tuppa toodud:)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...