neljapäev, 8. veebruar 2007

Must auk. Janet Diamond

Peale kuid kestnud helget meeleolu loomevallas, mil uusi ideid muudkui tuli ja tuli ja kõik oli nii ilus-nii ilus, on siis nüüd saabunud auk. Must auk ja madalseis. Küllap sellest, et kõik need suurepärased mõtted jäidki vaid mõteteks ja ei antud neile võimalust materialiseeruda. Aga praegu on peakolus liigselt liiklust ja mõttetut sebimist: helmed-kangad-tikkimine-aga tegelt peaks liistude juurde jääma ja heegeldama-või siis viltima-aga aeg-aga majapidamine-aga jõnglased-aga-aga-aga....
See-selleks, olukord pole võõras, on varemgi ette tulnud ja küll üle läheb kui rahulikult oodata.

Eile sattusin art-e-zine'is Janet Diamondi kõrvarõngastele. Neid nähes vilgatas kerge päikesekiir mu mustas augus. Kahe identse kõrvarõnga tegemine on mulle olnud tõeline katsumus, aga järgides Janeti eeskuju... hmm. Tasub kõrva taha panna ;)

Yesterday I was browsing through great art-e-zine site and found these delicious "Extreme Earrings" by Janet Diamond.
Why on the earth I've thought that two earrings had to be identical. Of course not! Janet's jewelry is an eye opener and probably I'll follow her lead one day, because making two exactly the same pieces is definetly not my cup of tea.


4 kommentaari:

  1. need sinu mustad augud on tavaliselt vaikus enne tormi, nii et ära põe:)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne08.02.07, 18:04

    Mustad augud on selleks, et mõtteid selitada, mul oma töös vahepeal sama seis. Et hakkab juba vaikselt paanika tekkima ja siis pääseb kõik justkui paisu tagant valla;)
    Eowyn

    PS. Vaatsin poes uut Käsitööd, väga ilusad asjad Sul tehtud. Tubli!

    VastaKustuta
  3. mhmh, ma võtangi rahulikult ;)

    kerttu - kas sa oledki "päris" kerttu, vä? kerttu m, kahelapseema? imelik tunne, kui "päris" inimesed ka sõna võtavad :)))

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...