pühapäev, 4. veebruar 2007

Viltimismasinast

Olen juba paar aastat imetlenud viltimismasinaga tehtud töid. Üks esimesi selleteemalisi leide oli fiberella.com. Sealt leiab lisaks silmailule ka muud asjalikku infot erinevate masinate kohta.
Alul oli netis juttu põhiliselt Babylock Embellisherist ja mõningate firmade nn viltimistaldadest, mida saab õmblusmasinale külge kruvida. Aga viimasel ajal on ka mitmed teised firmad hakanud viltimismasinaid tootma ning üha sagedamini võib netis komistada nendega tehtud töödele.
Sõnaga, loodan saada ka ühe sihukese massina õnnelikuks omanikuks juba enne kevade saabumist ning panen siia eneseharimise eesmärgil kirja mõndade masina-omanike bloogid:
theembellishmentmachine.blogspot.com
hilarymetcalftextileartist.blogspot.com
suebleiweiss.typepad.com
hermajestymargo.com
emmyschoonbeek.blogspot.com
creaworx.blogspot.com
backvalleyseasons.blogspot.com
fiddlingwithfibre.blogspot.com
faerydi.blogspot.com
digitalgran.blogspot.com
purplemissus.blogspot.com

I've been drooling over works done with needle felting machine for couple of years now. And looks like finally I'll be able to get myself one of these!
I've listed above some blogs which feature works done with embellisher.


3 kommentaari:

  1. OOO you wil be so pleased and you wil make wonderful things
    It is so adictive
    I hope you get it soon than you can play

    VastaKustuta
  2. Anonüümne06.02.07, 11:09

    No uskumatu kokkusattumus jälle - sest millest mina siin viimasel ajal liigagi aktiivselt unistan? Loomulikult viltimismasinast - uurin FaeryDi ja teistegi käest asjas kohta ning mõtlen parasjagu, et kas on võimalik ntx vana Tshaika ümber teha, sest karta on, et mul on varalised vahendid asja tarbeks liigagi visad tekkima...

    VastaKustuta
  3. emmy - yes, I can't wait till I get my hands on this machine. your work has been the main reason why I wanted to get embellisher in first place!

    leina - no näedsa siis :)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...