esmaspäev, 26. veebruar 2007

Sõrmused ja muud vidinad

Sorisin oma draftides, et tänaseks postituseks ainest leida. Üldjuhul ma tegutsengi nii, et kui on hää päev ja satun ühele põnevale saidile teise järel, talletan nood draftina, et siis vajadusel on käepärast võtta.
Kribasin siin hiljuti vastuseid Crochet Insideris ilmuvale pisikesele intervjuule ning üks küsmus puudutas just netis surfamist, et kuda ma jõuan. Asi on selles, et võrreldes kuueaastataguse algusajaga on info kättesaamise protsess oluliselt muutunud. Mäletan, et alul kasutasin vaid googli abi, seejärel vaimustusin igasugustest venelaste (hiinlaseteni ei jõudnud õnneks) kopiraidiga vastuolus olevatest fotoalbumitest, siis tulid yahoo meililistid. Ning paari aasta eest komistasin bloogidele. Nüüdseks on väljakujunenud mõned samal lainepikkusel liiklevad lingirohked lemmikbloogid, mis teevad minu elu hulka lihtsamaks, eksole. Ajakulu on märksa väiksem.

Aga tagasi algusesse. Mõned sõrmuste ja muude vidinate tegemisõpetused:
*keerutet traadiga sõrmus
*helmestest sõrmus
*veel üks sõrmus
*traadine käevõru
*seemnehelvestest käevõru

I've listed above some links with different tutorials on how to make rings from wire (1) and beads (2,3) and last two show how to make wire bangle bracelet (4) and easy seed bead bracelet (5).

2 kommentaari:

  1. Ma praktiseerin viimasel ajal flickris poolides kolamist. Ja Knitty autorite blogid on ka äge allikas, kust edasi kolades jõuab vahel väga põnevatesse paikadesse :).

    VastaKustuta
  2. see tuletas meelde, et ma kasutan vahel flickrleech.net-is täägide otsigut. nt fimo, felt, jewelry, miganes asi parasjagu huvi pakub

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...