reede, 2. veebruar 2007

TAST Week 5 - Chevron stitch


Viies nädal tikkimist. See piste tundus alul üsna vastukarva käivat ja otsustasin tikkida sellega koti põhja. Niikuinii peab ju selle, põhja ma mõtlen, millegiga täitma. A mida rohkem ma tikkinud olin, seda meeldivamana see chevron (oravake, auu!) tundus. Mõne aja pärast sai juba looklevaid joonekesi teha ja siis kolisin üle vilditükile. See on number kaks mu padjaseerias. Esimene oli selline. Valmis pole veel kumbki.



Take a stitch Tuesday, fifth week and chevron stitch.
That was my first encounter with chevron stitch and in the beginning I didn't like it. So I decided to do just straight lines with it and cover that way the bottom of my bag. The more I stitched, the better I liked it. So much that after finishing some curvy lines on one side of the bag I grabbed for piece of felt and stitched some more on it. I'll turn it into cushion later. This will be second one of "Leaves" series. First one can be seen here.


8 kommentaari:

  1. Anonüümne03.02.07, 10:37

    Auu jah. Mu abivahendid jäid kahjuks koju, nii et ma ei saa sellele küsimusele enne vastata, kui Tartust lahkun - nii umbes nädala pärast.

    Ega mul jäi bloogis kah asi pooleli, igasugu erinimega tuletised on veel tõlkimata ja chevron oli üks neist.

    Nii e saab kindlasti, ainult natuke läheb aega.

    -oravake

    VastaKustuta
  2. Anonüümne03.02.07, 11:28

    tundub mulle, et see on põlvikpiste.

    VastaKustuta
  3. Anonüümne03.02.07, 15:45

    Tundub mulle, et Anul on õigus. :) Näed, kui kena, kui kellegi on parem mälu.

    -oravake

    VastaKustuta
  4. Your fiber art is beautiful. Do you speak English? Do you live in Estonia? I posted a link on my blog to your Flicker photos. I love the free form crochet! And the felted flowers!
    Molly Jean Henson from Texas

    VastaKustuta
  5. thank you Molly Jean, Dale and Cynthia :)

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...